Cos de cumparaturi

0 item 0,00 Lei

My Cart -

0 item
Categorii

Unitate protejata (UPA)

Cum vă poate ajuta Solutions4ALL afacerea ?


Solutions4ALL este Unitatea Protejată Autorizată înființată în cadrul Federației ONPHR,care a dezvoltat o platformă de comerț online cu produse și servicii integrate pentru mediul de afaceri.

În paginile magazinului veți găsi articole de birotică și papetărie, echipamente și produse IT&C, produse pentru protocol , dar și produse pentru curățenie. Tot aici veți găsi aparate foto si video performante,rechizite școlare pentru copiii angajatilor, precum și soluții și echipamente pentru conferințe reusite.


De asemenea, echipa noastră vă propune idei indraznețe de coșuri personalizate pentru angajați și parteneri, dar și dulcețuri și sucuri 100% naturale, ciocolată artizanală de cea mai bună calitate și săpunuri handmade din plante și extracte atent alese.Ce beneficii vă aduce un parteneriat cu Solutions4ALL ?


Achiziționați produse și servicii necesare companiei dumneavoastră și evitați redirecționarea banilor companiei către fondul de stat pentru persoane cu dizabilități.
Aveți control 100% asupra banilor companiei dumneavoastră. Prin achiziționarea de la UPA Solutions4ALL nu mai sunteți nevoiți să alocați o parte din veniturile companiei statului, ci îi investiți în produse și servicii utile dezvoltării afacerii dumneavoastră
Consultant dedicat fiecărui client. Acesta va răspunde prompt tuturor solicitărilor dumneavoastră și se va ocupa de fiecare comandă în parte
Prin achiziționarea online optimizați timpul de lucru al departamentului de achiziții
Comparați specificațiile produselor și alegeți produsul care corespunde tuturor cerințelor dumneavoastră
Produsele comandate ajung rapid în biroul dumneavoastră
Contribuiți la crearea și menținerea unui loc de muncă pentru o persoană cu dizabilitați în mod gratuit și totodată sustineți economia socială.Ce este o unitate protejată ?


Unitățile protejate sunt entități ale economiei sociale cunoscute la nivel european sub denumirea de întreprinderi sociale pentru integrarea în muncă (Work Integration Social Entreprises WISE) sau întreprinderi de inserție profesională.

Întreprinderile sociale pentru integrarea în muncă sunt entități economice autonome, al căror principal obiectiv îl reprezintă integrarea profesională a persoanelor care se confruntă cu dificultăți serioase pe piața muncii. Această integrare se realizează pe piața liberă a muncii, în cadrul unor ateliere protejate sau prin formare și calificare profesională. 

În România, acest tip de întreprindere este definit prin legislația pentru persoanele cu handicap, respectiv prin legea 448/2006

Beneficiarii vizați de legea 448/2006, sunt persoanele cu handicap, care  pot fi încadrate în muncă conform pregătirii lor profesionale și capacității de muncă, atestate prin certificatul de încadrare în grad de handicap.

Unitatile protejate pot fi înființate de orice persoana fizică sau juridică, de drept public sau privat, care angajează persoane cu handicap. Unitățile protejate pot fi: 
a) cu personalitate juridică:  operatorii economici cu personalitate juridică, indiferent de forma de proprietate și organizare, care au cel puțin 30% din numărul total de angajați persoane cu handicap încadrate cu contract individual de muncă;
b) fără personalitate juridică, cu gestiune proprie, sub formă de secții, ateliere sau alte structuri din cadrul operatorilor economici, instituțiilor publice ori din cadrul organizațiilor neguvernamentale, precum și cele organizate de persoana cu handicap autorizată, să desfășoare activități economice independente și cel puțin 30% din numărul total de angajați persoane cu handicap încadrate și salarizate.

Vizitați aici magazinul și gasiți produsele pe care le doriți.