Cos de cumparaturi

0 item 0,00 Lei

My Cart -

0 item
Categorii

Politica de retur

In cazul in care produsulul comandat nu corespunde prezentarii de pe site sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 10 zile lucratoare din momentul in care l-ati primit.

Potrivit art. 4 litera b din Ordonanta Guvernului nr. 130 din 30 august 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 51 din 21/01/2003 „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului ...”

Produsul poate fi returnat numai daca se afla in aceiasi stare in care a fost primit de catre consumator, daca nu este deteriorat si nu prezinta semne de uzura.

Contravaloarea marfii returnate va fi rambursata prin transfer bancar in maximum 30 de zile de la data denunţarii unilaterale a contractului de către consumator si returnarii produsului de catre acesta.

 

Va rugam sa ne contactati pe email la suport@solutions4all.ro sau la telefon: 0731.335.200